Bokrecensioner

Louise Holm

Bokrecensioner

Den katastrofala kraschen

 

"Jag har nu läst din bok. Kunde inte sluta läsa. Så fantastiskt och underbar. Vilken resa ni har gjort. När jag läser blir jag ömså ledsen, glad, förbannad, arg, förtvivlad, full i skratt av din Dotters jäklar anamma och envishet."

 

"Vilken fantastisk bok du har skrivit ... jag har läst den från pärm till pärm. Kunde inte lägga den ifrån mig.”

 

”Kan bara hålla med ... ! Fantastisk bok!”

 

”Jag måste hålla med. Sträckläst boken. Helt fantastiskt bra. Tänk om all sjukvårdspersonal hade samma utbildning.”

 

”Jag läser boken just nu o kan knappt släppa den, otroligt bra. Mycket känslor i den.”

 

”Hostig snorig och allmänt hängig och jättetrött och frusen. Legat på soffan och sovit det mesta av dagen. När jag varit vaken läser jag en bok som heter Den katastrofala kraschen. Skriven av Louise Holm. Det är en bok som jag varmt kan rekommendera. Den handlar om Sandra som krockar och får svåra hjärnskador. Det handlar om Sandras långa väg tillbaka.”

 

”Det är verkligen en helt magisk bok du har skrivit; den är läsarvänlig, fängslande, gripande, intressant och lärorik – och det arbete som du har genomfört är helt enastående och egentligen helt otroligt. För att inte tala om Sandra och de andra i din familj.”

 

Betäll den här

 

 

 

 

100 sidor om att tala inför folk för dig som hatar det

 

”Boken är lättläst och lätt att ta till sig. Jag tycker att jag känner mig lite säkrare nu. Vet hur jag ska lägga upp mina presentationer och vet hur jag ska börja. Det har blivit roligare att tala. Det här är en användbar bok.”

Barbro Holmberg, LEKSAND

 

”Jag tycker att boken var lättläst och skriven på ett enkelt sätt så att alla kan känna igen sig i den å så lätt att förstå de olika situationerna. Den har hjälpt mig vissa gånger när jag måste tala in för en grupp som jag inte är så bekväm med. Jag gillar särskilt det där avsnittet med ”minuterna innan föredraget”. Jag tycker verkligen att det är en bra hjälpmedels bok som är skrivet på ett bra och enkelt sätt. Jag vill verkligen rekommendera den här boken för de som tycker att det är svårt att tala inför en grupp eller som måste hålla ett föredrag. Visst även om det ändå kan vara jobbigt så har den här boken gett mig tips och hjälpt till så att det går bättre att klara av att tala in för en grupp. Tack.”

Johnny Lauritsen

 

”Jag fick tips och vidare öppnades jag för nya idéer inför planeringen att tala inför större grupper.

Boken fick mig att på ett tryggt sätt kliva ur den ”trygga cirkeln” och tala avslappnat inför större grupper. En bra första bok inför osäkerheten att tala inför större grupper. Jag kan rekommendera den starkt till andra.”

Andreas Wennklint, InfoCare Service AB

 

”Jag har aldrig gillat att tala inför folk, men den här boken hjälpte mig verkligen framåt. Senast för en vecka sedan hade jag en dragning på jobbet och låste snabbt in mig på toan och hämtade stöd från boken. Den fungerar inte bara som text och hjälp. Bara att ha boken där hjälper mig.”

Peter Andersson, Sundbyberg

 

”Det jag verkligen gillar med boken är de enkla övningarna. Den här boken borde vara obligatorisk i skolan för alla eftersom man i livet möter så många situationer där man tjänar på att ställa sig upp och ta till orda. Det är synd att många inte gör det för att de är rädda för att tala inför folk.”

Eva-Lena Robertsson, Kumla

 

”Jag tycker om tipsen, att de är snabba och konkreta utan krångel. Det är lätt att ta till sig innehållet och man blir verkligen peppad att göra det som man tycker är så jobbigt. Det är lite jobbigt men det blir mycket bättre, jag lovar” :-)

Emelie Sandberg, Jönköping

 

Samtliga recensioner är tagna från http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=hatardet

 

Beställ den här